Стало відомо про те, як в київські супермаркети обманюють покупців на гроші. Акції залишилися тільки на ціннику.

Таким чином, повідомляється, що покупець Novus на вулиці Святошинська, 28а, що у Вишневому, покупець знайшов енергетичний напій по знижці, однак, на касі виявилося, що акція залишилася тільки на ціннику.

У київському супермаркеті обманюють покупців, фото: Народний Ревізор
У київському супермаркеті обманюють покупців, фото: Народний Ревізор

Він відразу вирішив придбати якомога більше, і виявилося, що знижка в розмірі двох гривень недійсна. Це обурило покупця, і він вирішив повідомити про це в мережі.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що один з одеських супермаркетів, який дуже популярний серед городян, нещодавно шокував покупців байдуже ставленням до своїх продукт.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Не секрет, що за вікном вже середина грудня і багато українців поспішають придбати смаколики до святкових застіль за прийнятними цінами, проте, на жаль, в магазині їх може чекати дуже сумна картина.

Так, сервіс і продукція Одеського супермаркету "ненажера" залишає бажати кращого, хлібобулочні вироби в магазині лежать з цвіллю, по полицях бігають вусаті гості - таргани, а овочі просто не товарного вигляду, все в грязі.

Раніше повідомляли, Новий Рік-2021: у скільки обійдеться українцям святкове застілля.

Як повідомляв Знай, магазин впарює українцям "свіжі" еклери по другому колу: "відчайдушна реанімація".

Знай писав, як накрити новорічний стіл без особливих витрат: вишукано і недорого.