Колектив Ринку Столичний, підприємці та орендарі звернулись до міністра юстиції Дениса Малюськи з проханням захистити підприємство від незаконних рейдерских дій щодо підприємства.

Колектив ринку подякував міністру за швидке реагування та призупинення неправомірних дій «чорних» рейдерів та повідомив про нову спробу захоплення підприємства. Про це колектив ринку заявив на сторінці ринку у Фейсбуці.

За інформацією підприємців, сьогодні відбулось чергова спроба незаконного втручання в державний реєстр щодо зміни керівництва підприємства. Зміни були внесені на підставі підробних документів державним реєстратором Гостомельської селищної ради Київської області Заболотним А.В. та вже відомим приватним нотаріусом Барамія Н.Г.

Також представники колективу повідомили, що на даний момент очікується силове захоплення підприємства за допомогою найманих «тітушок».

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Нагадаємо, що ринок «Столичний» піддався рейдерській атаці з боку київського забудовника Stolitsa Group відомого бізнесмена Раймондаса Туменаса.

За інформацією джерел, він повернувся до Києва і особисто координує усі процеси, пов'язані із захопленням ринку.