Головна ялинка України запалить свої вогні в Києві 19 грудня, в день Святого Миколая, о 19:00. Подію транслюватимуть онлайн, обіцяють організатори святкового заходу.

Подивитися на те, як у столиці на Софійській площі запалять гірлянди головної новорічної ялинки країни, можна буде в прямому ефірі телеканалу «Київ» і на його Youtube-каналі. Крім того, подію обіцяють транслювати і на Youtube-каналі Київської міської держадміністрації.

Відзначимо, що в цьому році біля ялинки не буде традиційних фудкортів, а випити глінтвейну можна буде в невеликих лотках на винос. У зв'язку з карантином новорічні локації столиці розтягнули в святковий маршрут протяжністю у вісім кілометрів, на якому розмістили різні фотозони: на Софійській площі, біля Арки Дружби народів, на пішохідно-велосипедному мосту, в парку «Володимирська гірка», на Алеї художників, Андріївському узвозі і Контрактовій площі.

Нагадавши, українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво: "Два роки не бачили маму".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози та снігопади.