Українець почав готувати еклери за бабусиним рецептом. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

28-річний менеджер з Житомира Валерій Філатов після роботи займається пауерліфтингом, боксом і відвідує театральні вистави, а на вихідних випікає еклери.

Ідея зайнятися випічкою з'явилася у хлопця під час карантину, коли пандемія сильно вдарила по його доходу. Саме тоді він вперше вирішив приготувати еклери.

"Друзі говорили, що бабуся дуже смачно готує еклери, а щоб її не навантажувати, запропонували, щоб піч спробував я. ось я і спробував. Хоча спочатку ніхто не вірив, що це я сам готую. Навіть бабуся говорила, що все це дурниці і питала, чи мені нічого робити. Цікаво, що все моє дитинство еклери випікав дідусь. Але за бабусиним рецептом" - розповів Валерій Філатов.

Валерій Філатов, фото: Суспільне
Валерій Філатов, фото: Суспільне
Валерій Філатов, фото: Суспільне

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Спершу Валерій займався еклерами заради додаткового доходу, а пізніше полюбив цю справу і став готувати їх заради інтересу. Крім цього випічка сподобалася його друзям і іншим людям, тому у хлопця завжди є покупці.

При цьому йому подобається готувати і іноді він навіть може пожертвувати тренуванням, щоб зробити чергову порцію випічки. Також Валерій постійно вдосконалює свої навички. Зараз у нього в планах навчиться готувати трубочки зі згущеним молоком і синабони.

Продає еклери Валерій через сторінку в соц мережах, де демонструє сої вироби. Друзі жартома охрестили його заняття "Еклери від Валери". Правда, після закінчення карантину хлопець повернувся на основну роботу і випікає еклери тільки на вихідних.

Нагадаємо, що Хмельничанка з бандурою готується урвати найпрестижнішу музичну премію

Як повідомляв портал "Знай.ua", стоматолог з Тернополя дарує українським воїнам щасливі посмішки

Також, "Знай.ua" писав, що львів'янка показала світу пружне тіло і привезла на батьківщину " золото"