Українець почав готувати еклери за бабусиним рецептом. Про це розповіли у виданні "Суспільне".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися28-річний менеджер з Житомира Валерій Філатов після роботи займається пауерліфтингом, боксом і відвідує театральні вистави, а на вихідних випікає еклери.
Ідея зайнятися випічкою з'явилася у хлопця під час карантину, коли пандемія сильно вдарила по його доходу. Саме тоді він вперше вирішив приготувати еклери.
"Друзі говорили, що бабуся дуже смачно готує еклери, а щоб її не навантажувати, запропонували, щоб піч спробував я. ось я і спробував. Хоча спочатку ніхто не вірив, що це я сам готую. Навіть бабуся говорила, що все це дурниці і питала, чи мені нічого робити. Цікаво, що все моє дитинство еклери випікав дідусь. Але за бабусиним рецептом" - розповів Валерій Філатов.
Спершу Валерій займався еклерами заради додаткового доходу, а пізніше полюбив цю справу і став готувати їх заради інтересу. Крім цього випічка сподобалася його друзям і іншим людям, тому у хлопця завжди є покупці.
При цьому йому подобається готувати і іноді він навіть може пожертвувати тренуванням, щоб зробити чергову порцію випічки. Також Валерій постійно вдосконалює свої навички. Зараз у нього в планах навчиться готувати трубочки зі згущеним молоком і синабони.
Продає еклери Валерій через сторінку в соц мережах, де демонструє сої вироби. Друзі жартома охрестили його заняття "Еклери від Валери". Правда, після закінчення карантину хлопець повернувся на основну роботу і випікає еклери тільки на вихідних.
Нагадаємо, що Хмельничанка з бандурою готується урвати найпрестижнішу музичну премію
Як повідомляв портал "Знай.ua", стоматолог з Тернополя дарує українським воїнам щасливі посмішки
Також, "Знай.ua" писав, що львів'янка показала світу пружне тіло і привезла на батьківщину " золото"