У Київському міському бюджеті утворилася діра в кілька мільярдів гривень. Таку інформацію озвучив під час свого щоденного брифінгу мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, бюджет міста цього року недоотримав п'ять мільярдів гривень, з яких три мільярди-через недоотримання податку на доходи фізичних осіб.за словами столичного градоначальника, причиною цього стала пандемія коронавірусу.

"Криза, яку створила пандемія, сильно б'є по бюджету нашого міста. За оцінками експертів, недоотримання бюджету нашого міста-п'ять мільярдів гривень, з яких три мільярди гривень - це недоотримання податку на доходи фізичних осіб", - зазначив Кличко.

Додамо, що в бюджеті столиці на наступний рік передбачено 9,2 мільярда гривень на будівництво, ремонт і утримання автомобільних доріг.

Нагадавши, нардепи вщент рознесли поданий Кабміном Проект бюджету на 2021 рік, сотні мільйонів на "відосики" і дачі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українцям пообіцяли "Круте піке" через позбавлення субсидій, не допоможе навіть зростання мінімалки.

Також Знай. ua писав, що львів'яни масово закуповують нові машини, кінець епохи бідності.