До Києва до кінця цього місяця прибудуть ще 15 новеньких тролейбусів. Таку інформацію озвучив під час свого щоденного брифінгу мер столиці Віталій Кличко.

За його словами, Київ повинен отримати дві сотні одиниць нових пасажирських автобусів МАЗ, з яких вже 160 колесять вулицями міста.

Найближчим часом очікується прибуття ще однієї партії таких же автобусів, пристосованих до міських умов і повністю відповідають вимогам людей з інвалідністю – у них низькі підлоги і спеціальні пандуси для колясок.

Крім того, цей транспорт оснащений системами відеоспостереження і навігації, а також кондиціонерами в салоні і в кабіні водія.

Ще одним подарунком до Нового року для городян стануть 15 нових тролейбусів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Додамо, що в бюджеті столиці на наступний рік передбачено 9,2 мільярда гривень на будівництво, ремонт і утримання автомобільних доріг.

Нагадаємо, раніше у Києві пасажирки трамвая влаштували махач через маску: "в голові щось є, придурочна?"

Як повідомляв портал «Знай.uа", впро Львів контролери задули очі водієві трамвая перцевим балончиком: "не сплатив проїзд"

Також «Знай.uа " писав, що у Харкові кондуктор вибив вікно трамвая "занадто розумним" пасажиром