Українські чоловіки не поспішають поступатися місцем жінкам, навіть якщо ті вагітні і перебувають на останніх місяцях. Відповідне фото оприлюднили у соцмережах.

«Мамусі, а ви були в такій ситуації?», - запитує автор допису. На опублікованому знімку – вагон метро, у якому стоїть вагітна жінка, а чоловіки сидять на сидіннях і роблять вигляд, що не помічають майбутньої матері.

«І не раз», «Була, тиждень перед пологами», «Бидляча чоловіча натура», «Моїй вагітній дочці місце уступали старші жінки, а істоти чоловічого роду вдавали, що не бачать, на жаль», - діляться у коментарях українки.

«Була в такій ситуації також, і не раз, мало того чоловіки, а от жінки, які також колись були вагітні, не уступлять місце, це більш за все обурювало. Я постійно сама просила, щоб уступили місце, і нічого страшного зі мною після цього не сталось, корона з голови не впала. Є такі особи, яких потрібно носом тицьнути, що вагітним важче стояти годину-дві, ніж їм. Головне, відвертаються, ніби не помічають», - ділиться одна з жінок.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Я сиділа вагітна, підходить до мене така трохи старша жіночка, стала і дивиться на мене. Я встаю, а інша починає на мене сварити, чому я встала (я була на 8 місяці і було літо), а та, що сіла, подивилася на мене і каже - а я тобі не казала вставати. І так сиділа, а я стояла 50 хвилин, ніж доїхала додому», «Жінки також не співчували... А чоловіки про таке не думали, а молоді парубки вдавали, що не бачать, зануривши у телефон... Така наша нація...», - додають інші.

Нагадаємо, що вагітна жінка викинула з вікна 13 поверху немовля подруги, мати збожеволіла від горя

Як повідомляв портал "Знай", Тернопільський лікар розповів про небезпеку COVID-19 для вагітних

Також, "Знай" писав, що під Харковом малюк втік від вічно п'яних батьків