Стало відомо про те, що відомий український громадський діяч Єгор Соболєв трепетно привітав дочку з днем народження. Алісі виповнилося 18 років.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram чоловік опублікував колаж з фотографій. Там є як і одні з найперших знімків дівчини, так і останні, коли вона вже виросла.

Аліса 2002 року народження, їй виповнилося 18 років. У своїй публікації він пише: "той особливий день, коли твоїй першій дитині виповнилося 18. Удачі, моя гордість з самого першого дня"»

Це його дочка від першого шлюбу, але, незважаючи на нову сім'ю, вони у відмінних відносинах.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент Ілля Соболєв щасливий у шлюбі з українською телеведучою-Марічкою Падалко. У них троє спільних дітей-Михайло (2007), Марія (2008), а також наймолодша Катя (2010).

До слова, народився чоловік на території Російської Федерації, але, з 1995 року проживає в Україні, і має український паспорт.

У 2013 році пішов у політику, і став народним депутатом Верховної Ради VIII скликання.

Нагадавши, Марічка Падалко злягла з коронавірусом разом з дочкою і сином: "спочатку боліло горло"

Як повідомляв портал Знай, Марічка Падалко, яка втратила зуб у прямому ефірі, порівняла вірус з вагітним токсикозом:"винос мозку".

Також Знай писав, що "Беззуба" Марічка Падалко захворіла на коронавірус.