У Києві повністю згоріла двоповерхова будівля. В результаті пожежі не обійшлося без жертв, повідомляє ДСНС столиці.

Як повідомляється, трагедія сталася в ніч на 15 грудня на проспекті Палладіна 46/2. Там згоріла адміністративна будівля, в полум'ї загинули дві людини. Ще одного потерпілого вдалося врятувати, він госпіталізований.

Гасити пожежу рятувальникам заважала відсутність водопроводу або колонки на території об'єкта, тому воду постійно доводилося підвозити спецмашинами.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Всього вогнем було знищено 70 квадратних метрів площі будівлі. На ліквідацію пожежі знадобилося півтори години. На місці виклику працювали шість одиниць спецтехніки та 25 чоловік особового складу.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

На думку Державної служби з НС, причиною страшного загоряння міг стати всього лише тліючий недопалок, кинутий кимось в будівлі або поруч з ним.

Нагадаємо, раніше У Харкові страшна пожежа знищила кімнату малюка-обгоріле ліжечко і сім'я на вулиці

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом згоріли коти і козенята

Також «Знай.uа " писав, що Харківські малолітки ледь не спалили багатоповерхівку зі сплячими мешканцями: "зібрали в купку і чиркнули запальничкою"