Стало відомо про те, що українців попередили про погіршення погодних умов. Сильний туман практично по всій країні.

Таким чином, повідомляється, що за інформацією Укргідрометцентру, в середу, 16 грудня в західних, північних, центральних областях України, включаючи Одеську область, буде сильний туман протягом усього дня.

Київ накрив туман, фото з соцмереж
Київ накрив туман, фото з соцмереж

Видимість становитиме не більше 200-500 метрів, що дійсно мало. У деяких моментах це може навіть бути небезпечно, так як не видно практично нічого.

У місті Київ ситуація така ж, видимість через туман невелика, тому, оголошений перший рівень небезпеки, жовтий.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Погодні умови можуть призвести до того, щоб порушиться рух транспорту, а також підвищиться кількість аварій на дорозі.

У ДСНС попросили українців бути більш уважними перед тим, як виїжджати в дорогу. Потрібно подивитися на прогноз синоптиків перед тим, як планувати свій маршрут.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.