У Києві Дід Мороз і Снігуронька осідлали зовсім нетиповий для них вид транспорту. Про це розповіли в телеграм-каналі «Київ зараз».

Поки столиця причепурюється до Нового року і вирішує, якою має бути верхівка біля головної ялинки країни, ключові персонажі новорічних свят вибрали для поїздок пів місту справжнісінький БМП.

Бойова машина навіть виглядає по-святковому-на ній встановили вбрану ялинку, а з боків і ззаду причепили гірлянди і мішуру. У такому вигляді "чарівний" транспорт мчить столичними дорогами.

На думку авторів відео, Дід Мороз і Снігуронька верхи на броньовику – це уособлення став надзвичайно важким для всього світу 2020 року.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Тим часом у Києві Дід Мороз і Снігуронька замість традиційних санок роз'їжджають вулицями на військовому транспорті. Який рік - такий і казковий віз», - написали автори повідомлення.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.