Стало відомо про те, що на Лісовому масиві не прибирають сміття. Місцеві жителі вже не витримують.

Таким чином, повідомляється, що проблеми з цим у Деснянському районі спостерігаються вже досить давно. Поруч з урнами утворилися великі купи сміття, до яких нікому немає діла.

Про це повідомляють в мережі користувачі соціальних мереж. Комунальники не забезпечують своєчасне вивезення відходів.

Сміттєвий бак, скріншот із відео
Сміттєвий бак, скріншот із відео

Варто відзначити, що подібна ситуація спостерігалася раніше і на столичній Оболоні. Там також перестали вивозити сміття, і місцеві жителі милуються заповненими сміттєвими баками. Терпіння на межі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що місця, куди жителі Оболоні викидають пакети з відходами, перетворилися на справжнє звалище. Фотофакти розмістивши користувач мережі в пабліку»Оболонський район м.Києва".

Вивіз сміття проводиться не зовсім якісно, і в зв'язку з цим навколо виникають невеликі звалища.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Також Знай писав, що закарпатці, на жаль, і надалі викидають і залишають сміття аби де, незважаючи на сміттєву проблему в краї.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.