Популярна українська ведуча Лідія Таран побувала на Софійській площі та на власні очі переконалася, що головна ялинка країни ще й досі без зірки на верхівці. Про це вона написала на власній сторінці у Instagram.

«Стоїть голомоза тепер (ялинка), шапку забрали, зірку не дали. Намагалась віддати їй свою, щоб не мерзла, але не дострибнула. Тепер думаю, шо головна ялинка зараз, як ніколи, символізує цей 2020, - якийсь недожитий, карантинний, пересиджений і ніби хворий, але все одно пройдений етап. Але от навіщо вкінці шапку вкрали? Це до чого?», - поділилася вона в дописі.

Фото: Instagram
Фото: Instagram

Фото: Instagram
Фото: Instagram

«Це зветься "окозамилювання"!», «На ялинці шапка, це досягнення 2020 року, це всьому капець», - коментують прихильники Лідії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Відомо, що 1927 року в СРСР розпочалася антирелігійна кампанія, за якою Різдво з радянського календаря викреслили, бо ялинка вважалася «буржуазним і релігійним пережитком». Гадаю, це тому, що дияволу і його слугам дуже не подобається і сильно дратує усе, що нагадує про Бога і Його любов до усього Свого створіння. Тому початково намагались викорінити цей звичай, а пізніше навпаки – зробили ялинку центральною подією Нового року, щоби затьмарити і маргіналізувати Різдво», - вважає дехто.

Нагадаємо, що Тіна Кароль, Влад Яма, Ткач і не тільки: українцям показали "Зоряний десант" в серіалі " Великі Вуйки 2"

У другому сезоні глядачі дізнаються вже улюблених героїв і побачать нових, ролі яких, зокрема, виконають популярні зірки українського шоу-бізнесу.

Як повідомляв портал "Знай", Фреймут в обіймах красеня зруйнувала репутацію " Снігової королеви"

Також, "Знай" писав, що ведуча 1+1 і учасниця "Танців з зірками" Барбір вилікувалася від хвороби і поділилася радісною подією