Відома українська співачка, Ірина Білик опублікувала нову публікацію в соціальну мережу Instagram. Там вона вирішила позитивно підвести підсумки року.

Таким чином, повідомляється, що на знімку Ірина Білик знаходиться в розкішній сукні в компанії дітей. Фотографія вийшла дуже світлою і доброю.

Співачка пише, що це був не найкращий рік, і хочеться, щоб в ньому було не тільки щось погане, але і хороше.

Саме тому, вона вирішила додати в мережу крапельку любові. Флешмоб називається #Явмiюкохати .

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Його суть досить проста. Потрібно опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах фотографію з рідними, близькими людьми, які вам дуже дороги, і з якими ви хочете йти далі по своєму шляху.

Напишіть про них теплі слова, їм буде приємно, і ви зможете перейнятися всіма позитивними моментами, які відбувалися у Вашому житті.

"Давайте дарувати любов цьому світу" підсумувала Ірина Білик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ірина Білик показала, як виглядала до популярності і пластики: "сьогодні я згадую..."

Як повідомляв портал Знай, мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Близькому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів в країнах Близького Сходу.

Також Знай писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.