Стало відомо про те, як у Києві почали боротися з ожеледицею. Курйозна ситуація в одному з районів столиці.

Таким чином, на сторінці «Ху%вий Київ» в Telegram, з'явилася фотографія, яка описує всю ситуацію в столиці на даний момент. Як влада міста намагається боротися з ожеледицею.

Ожеледь у Києві, фото:Ху % вий Київ
Ожеледь у Києві, фото:Ху % вий Київ

На пішохідному переході, поруч зі станцією метро Мінська лежить невелика купа піску, яка, по ідеї, повинна захищати від ожеледиці. Робити асфальт не таким слизьким.

Все б нічого, якби не одне "але". Це допомогло, якби пісок був рівномірно розкиданий, а не просто однією суцільною купою.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Останні дні майже на всій території України спостерігається ожеледиця. В цей час небезпечно пересуватися по вулиці, адже можна посковзнутися і впасти.

Читайте Знай в Google News!

Щорічно Міністерством охорони здоров'я України реєструється сумна статистика травм, пов'язаних з ожеледицею: за небезпечний сезон лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду, зазначає прес-служба ДСНС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Як повідомляв Знай через негоду в Україні знеструмлені десятки населених пунктів і закриті дороги - ДСНС б'є на сполох

Знай писав, травмпункти переповнені постраждалими лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм