Стало відомо про те, що біля офісу президента України встановили карусель. Створюють главі держави святковий настрій.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Банковій встановили святкову карусель. Про цю подію повідомив екс депутат політичної сили» Слуга народу " Гео Лерос на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

До слова, до 19 грудня, біля офісу президента України запрацює ще каток, резиденція Святого Миколая, і купа фотозон для киян і гостей столиці.

У Києві біля офісу президента встановили карусель, фото: скріншот
У Києві біля офісу президента встановили карусель, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ковзанку заливають вже другий рік поспіль, якась нова традиція.

Покататися зможуть всі, безкоштовно, але, ковзани потрібно брати свої, або ж напрокат, який в цьому році також запрацює.

Раніше повідомлялося, що в центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань.

Нагадаємо, в Ужгороді на Театральній площі встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича.

Як повідомляв портал Знай в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького.