Стало відомо про те, що поліція Києва подарувала хлопчикові на 11 років незвичайний подарунок. Мрія здійснилася.

Таким чином, повідомляється, що у дитини була давня мрія, він дуже хотів покататися в службовому автомобілі в якості пасажира.

Ось, мати іменинника і вирішила домовити з офіцером громади Голосіївського управління поліції Артемом Лацкалюком.

Поліція привітала дитину з днем народження, фото: Національна поліція
Поліція привітала дитину з днем народження, фото: Національна поліція

Співробітники правоохоронних органів пішли на поступки, і організували невелику поїздку на честь свята.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Поруч зі школою хлопчика зустріла службова машина Toyota, і він був в не Собі від щастя, коли дізнався, що мрія ось-ось здійсниться.

Крім поїздки, хлопчикові подарували кепку з емблемою Національної поліції, а також показали як потрібно керувати сиреною на автомобілі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі засікли водія маршрутки, якому стало лінь об'їжджати зайві кілометри, і він вирішив скоротити шлях через тунель з одностороннім рухом. Автобус поїхав в протилежну потоку машин сторону. Інцидент стався в п'ятницю 9 жовтня.

Також Знай повідомляв, що в електричці Фастів-Київ стався конфлікт між пасажирами. Людей довелося розбороняти. Словесна перепалка переросла в бійку, коли жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вдарила незнайомку по обличчю.

Нещодавно Знай передавав, що в Україні вже кілька місяців працює автоматична фіксація порушень швидкісного режиму.