Стало відомо про інцидент, який стався в столиці. Аварія в День народження.

Таким чином, повідомляється, що на проспекті Лобановського, 4 сталося лобове зіткнення. Автомобіль Lexus виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з іншим транспортним засобом - Citroen.

На момент аварії в автомобілі Citroen перебувало чотири людини, включаючи дітей. Сильно травмувалася 12-річна дівчинка, їй довелося навіть зашивати рану.

Ще одна пасажирка була госпіталізована.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А ось в автомобілі Lexus всі цілі, ніхто не постраждав. Чоловік водія розповідає, що вони виїхали на зустрічну смугу через те, що перед ними вибіг якийсь пішохід.

Для того, щоб врятувати йому життя, жінка, яка була за кермом Lexus, була змушена виїхати на зустрічну смугу.

Свідки і самі учасники аварії кажуть, що жінка сіла за кермо в стані алкогольного сп'яніння, але, так це чи ні, буде встановлювати фахівець.

До слова, пізніше з'явилася інформація, що у водія день народження, так що, версія про алкоголь вже не здається такою дивною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом Audi влетів у Mercedes, троє загиблих-кров і покришки по всій дорозі

Як повідомляє портал Знай Під Тернополем фура розмазала по асфальту 3 легковики і полетіла в кювет-медики не встигають відвозити людей

Також Знай писав, що Під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження