Стало відомо про те, що відома українська телеведуча Лідія Таран опублікувала нову фотографію, де розповіла, що допомагає їй прокинутися.

Таким чином, повідомляється, що на двох знімках Лідія Таран сидить в автомобілі, з невеликою посмішкою, і як вона сама написала «з широко закритими очима».

Для того, щоб нормально прокинутися, їй потрібно 3 чашки кави, а також купа вітамінів. Мабуть, це не зовсім допомагає, тому, вона попросила передплатників порадити ще кілька способів, які їм допомагають зберігати очі у відкритому положенні, особливо в таку погоду.

Мабуть, українці вважали за краще не ставати в чергу, коли Бог роздавав гарну погоду. Ми проспали, і тепер покарані, каже телеведуча.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що ведуча каналу 1+1 Лідія Таран має величезну аудиторію в соцмережах з якою охоче ділиться моментами з життя і цікавими думками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Тіна Кароль, Влад Яма, Ткач і не тільки: українцям показали "Зоряний десант" в серіалі " Великі Вуйки 2"

У другому сезоні глядачі дізнаються вже улюблених героїв і побачать нових, ролі яких, зокрема, виконають популярні зірки українського шоу-бізнесу.

Як повідомляв портал "Знай", Фреймут в обіймах красеня зруйнувала репутацію " Снігової королеви"

Також, "Знай" писав, що ведуча 1+1 і учасниця "Танців з зірками" Барбір вилікувалася від хвороби і поділилася радісною подією