Стало відомо про те, що в Києві стався інцидент з неадекватами в підземці.

Таким чином, повідомляється, що в Києві з'явилися "претенденти на премію Дарвіна" - як висловився автор повідомлення. На станції метро Голосіївська, в суботу, 12 грудня зачепери сиділи між вагонами поїзда. Вони вирішили проїхатися в тако незвичайний спосіб.

Автор повідомлення в соціальній мережі Facebook пише про те, що там є і друга людина на фотографії, але, його погано видно.

При цьому, незрозуміло, навіщо це було робити. Стався інцидент ближче до півночі, і вагони були практично порожні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З початку 2020 року в київській підземці 30 разів помічали зацеперів - любителів покататися на даху поїзда або зовні вагона.

Про це під час брифінгу заявив столичний градоначальник Віталій Кличко.

Так, мер зазначив, що 15 екстремалів вдалося зловити, на них склали адміністративні протоколи. В основному сумнівним способом розважитися займаються Підлітки або чоловіки віком від 16 до 24 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Києвом поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві співробітниці Верховної Ради України Антоніни Шпір.

Як повідомляв портал "Знай", у Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки.

Також, "Знай" писав, що у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.