Стало відомо про те, що в Києві оголошено перший рівень небезпеки. Крижаний дощ і ожеледь.

Таким чином, повідомляється, в понеділок, 14 грудня, в Києві буде ожеледь, а також Таман. Видимість складе не більше 200-500 метрів, а це вже перший рівень небезпеки, жовтий.

ожеледь / скріншот з відео
ожеледь / скріншот з відео

Водіям варто бути максимально уважними на дорогах, і дотримуватися безпечної дистанції на дорогах. Також, не потрібно виїжджати на дорогу з літніми шинами, щоб не створювати аварійну ситуацію не тільки для себе та інших машин, але і для пішоходів.

Не тільки водіям варто бути акуратними, а й самим пішоходам. На переходах через проїжджу частину варто теж бути уважними.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що після ожеледиці в Києві, коли городяни не могли спокійно пересуватися вулицями в мережі набрало популярність відео, як школярка безрезультатно намагається піднятися по Андріївському узвозу.

На питання Скільки разів вона впала, дівчина відповіла-40, проте в підсумку все ж дійшла додому. Школярка розповіла, що за нею прийшов брат і допоміг їй дістатися до будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Як повідомляв "Знай.иа" через негоду в Україні знеструмлені десятки населених пунктів і закриті дороги - ДСНС б'є на сполох

"Знай.иа" писав, травмпункти переповнені постраждалими лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм