Під Києвом на Обухівській трасі сталася смертельна ДТП. В результаті аварії загинули водій і 14-річний пасажир.

Про це повідомила пресслужба поліції в Київській області.

Повідомляється, що зіткнення двох автомобілів "Renault" і "ВАЗ" сталося на автодорозі Київ-Знам'янка, в Обухівському районі. На місці трагедії працювали правоохоронці та медики.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Попередньо встановлено, що водій авто Renault не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В результаті аварії 46 - річний водій авто ВАЗ загинув на місці події, а його 14-річний пасажир, незабаром в кареті швидкої.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

47-річний водій легковика Renault також отримав численні травми, його з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Всі автомобілі вилучені і доставлені на майданчик тимчасового утримання. Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом Audi влетів у Mercedes, троє загиблих-кров і покришки по всій дорозі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Тернополем фура розмазала по асфальту 3 легковики і полетіла в кювет-медики не встигають відвозити людей

Також «Знай.иа " писав, що Під Рівним сім'я священика розбилася в ДТП: їхали святкувати день народження