Стало відомо про те, що у народного депутата України померла дочка. Їй було всього 19 років.

Таким чином, повідомляється, що від зупинки серця померла 19-річна дочка нардепа Вадима Столара. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У своїй публікації він написав, що біда прийшла в його сім'ю. Старша дочка Діана померла уві сні. У неї трапилася зупинка серце. "Це горе, яке неможливо описати словами" - зазначив Вадим Столар.

Вадим Столар, фото: facebook.com/stolar.vadim
Вадим Столар, фото: facebook.com/stolar.vadim

Також, він попросив всіх поставитися до цієї події з розумінням, і поважати право сім'ї на приватне життя. Всіх подякував за підтримку, додавши, що цей складний час він проведе разом з родиною.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що Вадиму Столару зараз 38 років. У нього з дружиною було четверо дітей-Діана, Джемма, єва, А також Даніель.

Загиблій доньці було 19 років, вона захоплювалася співом, танцями, а також кінним спортом. У 2013 році вона брала участь у фестивалі "San Remo 2013«, а також у проекті" музична академія. Junior». Деякий час вона проживала в США.

Нагадавши, пішла з життя зірка фільму" Весна на Зарічній вулиці", назавжди в серцях.

Як повідомляв Знай, зірка шоу "Голос" помер у спробі захиститися від ковіда.

Також Знай писав, що пішов з життя єдиний у світі пілот, який подолав швидкість звуку.