Маленькому синові правоохоронця потрібна допомога – у нього рідкісне захворювання, ліки від якого коштують нереально дорого. Про це розповіли на сторінці Патрульної поліції.

Як зазначається, сьогодні, 11 грудня, у маленького Єгора Кудрявського день народження – йому виповнився рочок. Разом із тим, для його батьків це означає, що у них лишається все менше часу для того, щоб врятувати синочка.

У малюка - рідкісне нервово-м’язове захворювання, спінальна м’язова атрофія 2-го типу. Із таким діагнозом діти рідко доживають до двох років.

Дитині необхідні ліки, які визнані найдорожчими у світі - препарат «Золгенсма», вартість якого перевищує 2,3 мільйона доларів. Зробити укол потрібно якомога швидше – поки у дитини є шанс на нормальне життя.

Наразі малюк із мамою виїхали на лікування до Польщі, а його тато, слідчий Броварського відділу поліції Руслан Кудрявський – залишається на службі.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Волонтери та небайдужі громадяни вже змогли зібрати для малюка 200 тисяч доларів, проте це лише 9% від вартості препарату.

Нагадаємо, що в Ужгороді дитині ампутували частину тіла, в дитсадку не додивилися

Як повідомляв портал "Знай.uа", молодий тернополянин дивом вижив після ДТП, потрібна допомога

Також, "Знай.uа" писав, що піца з грибочками відправила однорічного киянина в реанімацію, лікарі взялися за голови