У Києві на Майдані Незалежності помітили дивних Снігуроньок, які були одягнені явно не по погоді. Про це повідомляють у телеграм-каналі «х**вий Київ».

"Не так вже все ху*во в нашому задрипаному містечку. P. S. Холодно зимою маленькій Макаці, примерзають ручки до волохатої ср*ки. На Майдані розглядав наряди Снігуроньок", - пише автор повідомлення з ніком"C. Rollins".

На опублікованому відео - хлопець у костюмі Діда Мороза, який ходить Хрещатиком у супроводі двох спокусливих дівчат у дуже відвертих костюмах Снігуроньок.

Хлопець і його супутниці роздають подарунки та солодощі випадковим перехожим, а ті з подивом розглядають практично оголених дівчат.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Не зрозуміло, як Снігуроньки не перетворилися досі в льодяшки – їх п'яті точки в сітчастих колготках нічим не прикриті, а коротенькі міні-спіднички явно не виконують свого прямого призначення.

Тим часом у Хмельницькому планують відкрити Різдвяний ярмарок. Таке рішення влади українці не оцінили. Так, на Facebook-сторінці Хмельницький LIVE пишуть, що локація буде менше, ніж зазвичай, а будиночки розставлять по-іншому, щоб між ними було більше відстані.

Нагадавши, "карантин вихідного дня": що це таке і головні заборони

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські бізнесмени розкрили свої "господарства" для Кабміну

Також, "Знай.uа" писав, що Сергій Корнак "розгромив" Володимира Зеленського і розкрив хитрий план.