У мережі показали українських рятувальників після роботи. Втомлені, але повні надії очі.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці ДСНС України в соціальній мережі Facebook з'явилася фотографія рятувальника після виконаної роботи. Втомлений пожежник впорався з вогнем у приватному сектору Києва, що на вулиці Садова.

З початку року в українців горіло житло приблизно 29 тисяч разів, а всього на пожежах вдалося врятувати 1473 людини. Це гідно поваги.

Щоб у рятувальників було менше роботи, і щоб убезпечити себе, дотримуйтеся правил пожежної безпеки, і бережіть життя.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві, на бульварі Вацлава Гавела, в Солом'янському районі, близько першої години ночі 3 грудня сталася потужна пожежа. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua.

Як зазначається, загоряння сталося в кіоску, що торгував овочами. Металева конструкція розміром два на два метри вигоріла практично повністю, повідомили в ДСНС міста.

Нагадаємо, раніше Харківські малолітки ледь не спалили багатоповерхівку зі сплячими мешканцями: "зібрали в купку і чиркнули запальничкою"

Як повідомляє портал Знай харків'янка перетворилася на живий Смолоскип у власному будинку: "вискочила з палаючим волоссям"

Також Знай писав, що У Харкові спалахнув ринок з людьми, порушення карантину вилізло боком: "біжіть, горимо!"