У Києві патрульні надали допомогу родині, яка прямувала до лікарні з хворою дитиною в автомобілі. Про це розповіли у прес-службі МВС.

Як зазначається, вдячна родина подякувала патрульним батальйону із забезпечення супроводження Віктору Решетарю та Андрію Галушку.

За повідомленням поліції, на вулиці Набережно-Хрещатицькій до правоохоронців звернувся чоловік, який повідомив, що його півторарічному синові стало погано, і його треба терміново відвезти до лікарні. Однак цьому перешкоджали затори на дорогах, і батьки неабияк хвилювалися, що можуть не встигнути вчасно.

У відповідь інспектори негайно ввімкнули проблискові маячки і проклали шлях для автомобіля із хворою дитиною, попереджаючи інших водіїв про необхідність пропустити авто, що прямує за ними.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Дитину вчасно довезли до лікарні на вулиці Підвисоцького, їй надали медичну допомогу.

Пізніше батько звернувся до патрульних із словами вдячності.

“Я і моя родина дуже дякуємо вам за допомогу, яку ви, хлопці, надали нам! Дай Боже вам та вашим родинам міцного здоров'я, і щоб ніколи вас не спіткала біда. Хочу, щоб ваші колеги завжди рівнялись на вас. Приємно знати, що є круті хлопці в поліції”, — зазначив чоловік.

Тим часом конотопський суд залишив на волі жінку, яка три роки тримала в рабстві чоловіка. Раніше суд засудив її до п'яти років позбавлення волі. За інформацією правоохоронних органів, дана історія бере свій початок у 2016 році. Саме тоді потерпілий вийшов з в'язниці і приїхав до Києва в пошуках роботи.

Нагадаємо, син завуча розбив голову дівчинці і залишився безкарним, а батьки школярки втратили роботу.

Як повідомляв "Знай.ua", школярі натовпом звільнили і побили 10-річну дівчинку: "Сходили в туалет на неї"