У Києві розшукували безвісти зниклу пенсіонерку, яка пішла гуляти з собакою. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"8.12.2020 близько 13.30 пішла з дому за адресою Вишгородський район, село Хотянівка, вулиця Вишгородська, жінка - Дудич Марія Василівна, 1950 року народження», - написали стривожені родичі. Вони розповіли також, що пенсіонерка була одягнена в коричневу дублянку з хутром, зелену хустку і валянки.

З нею також може бути німецька вівчарка, яка відгукується на кличку Алан.

Ситуація ускладнювалася тим, що у бабусі - часткові провали пам'яті.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У неї - деменція? Ох... Якщо так. Зіштовхуватися. Знати. Люди з цією недугою можуть виїхати, піти дуже далеко. Відразу треба повідомляти в поліцію, якщо хтось побачить", - коментували кияни.

Пізніше з'явилася інформація, що жінку знайшли в лісі небайдужі люди, які побачили повідомлення, а трохи раніше звернули увагу на стареньку в лісі. Вони вирушили на пошуки і знайшли бабусю, їй знадобилася медична допомога через обмороження.

"70 років бабусі. Сиділа весь день на гілках, і просто померла б, якби я не побачила пост і не відправила бабусі своїй. Якби бабуся не помітила її вранці. Не допускайте ось цих "якби". Бути може, ви врятуєте комусь життя»,-написала дівчина, яка повідомила про виявлення жінки.

Нагадаємо, раніше у Львові зник чоловік з психічним розладом - немає сорока, а вже сивий

Як повідомляє портал " Знай.ua" у Києві зник безвісти відомий музикант: все вказує на те, що його життя в небезпеці

Також " Знай.ua " писав, що на Тернопільщині зник чоловік зі шрамом на підборідді-схожий на Траволту