Українка, яка проживала в Японії, поділилася власним досвідом того, як в Країні висхідного сонця її лікували від депресії.

За її словами, в якийсь момент вона геть втратила інтерес до життя-перестала стежити за собою, нерегулярно харчувалася, набрала зайву вагу і твердила, що їй вже не хочеться жити. Подруга-японка запропонувала допомогти, і відвезла українку на «цікаву процедуру, після якої відчуваєш себе так, як ніби заново народився».

У центрі, куди її привезла подруга, жінці поставили кілька питань про здоров'я, переодягли її в ошатний одяг і поклали в труну.

Українку запевнили, що випустять, як тільки вона натисне на кнопку всередині труни. Пролежавши кілька хвилин, вона почула, як її кудись забирають і везуть на машині. Жінка пробувала тиснути на кнопку, але її ніхто не чув. Після цього вона почула звук землі, що падає на кришку труни.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мене реально закопують. Я почала ще більше верещати, як свиня на бійні, і штовхати ногами. А найстрашніше - я почала задихатися. Я ридала, і соплі текли по щоках, заливали в вуха. З тісноти я навіть не могла витерти обличчя. Я лежала, як колода. Руки по швах. У тісній труні. Всередині смерділо сечею, бо від страху я... Я думала-Господи, я не хочу вмирати", - пише вона.

За час страху і відчаю вона встигла згадати і про дочку, про яку зовсім забула через депресію, і про маму, якій перестала дзвонити. І жінка зрозуміла, що насправді життя прекрасне, і нею треба користуватися, поки є можливість.

У цей момент її труну відкрили. Виявилося, що вона знаходиться все в тій же кімнаті, а похорон був ілюзією.

"Не хочу більше туди. Хочу жити тут і зараз!",- робить висновок Українка.

Нагадаємо, що дівчинка прийшла до тями після 4 років коми і розповіла страшне

Як повідомляв портал "Знай.uа", хворого коронавірусом дідуся поховали живцем через помилку лікарів

Також, "Знай.uа" писав, що українцям пояснили причини злиднів, всі видають зуби