Киянин подав до суду на міську владу, звинувачуючи їх у тому, що його не забезпечили захисними масками. Відповідний позов був зареєстрований в Окружному адміністративному суді Києва, інформує прес-служба ОАСК.

Як повідомляється, в Окружному адміністративному суді Києва було відкрито провадження за позовом киянина, який він висунув до Київської міської державної адміністрації.

Відповідно до матеріалів справи, позивач звертається до суду з проханням визнати незаконними дії КМДА. Зокрема, мова йде про те, що чоловіка не забезпечили медичними масками на період карантину, в той час, коли був необхідний захист від смертельно небезпечного вірусу COVID-19.

Підставою для звернення до суду стало переконання киянина в тому, що під час пандемії саме держава і міська влада повинні були забезпечувати громадян засобами індивідуального захисту.

Раніше повідомляли, глава МОЗ Степанов показав дірку в бюджеті на медицину, Україна ризикує залишитися без медиків.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Шмигаль зізнався, коли українцям чекати жорсткий карантин.

Знай.uа писав, порятунок вже в дорозі: Степанов назвав терміни отримання вакцини від китайського вірусу.