Стало відомо про інцидент, який не так давно стався в столиці. Хлопця хотіли записати в наркокур'єри.

Таким чином, повідомляється, що потерпілий розповідає, що у нього було замовлення з точки а в точку Б, потрібно було зробити доставку на таксі, і сказали, що заплатять на кінцевій адресі.

Він здався водієві дуже каламутним, тому, проїхавши невелику відстань, він зупинився і подивився, що ж лежить всередині посилки.

У службі таксі він працює вже далеко не перший рік, і вже стикався з тим, що через нього передавали наркотичні речовини. Всередині конкретно цієї посилки лежало 4 цибулини, і один пакет з наркотичними речовинами.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Я відразу ж набрав 102 і розповів про ситуацію, що склалася. Через пару хвилин мене набрали копи і сказали, щоб я відвіз коробку адресату, де вони нас зустрінуть» - розповідає автор.

Також все було знято на відео, там все видно. Водій вирішив все зробити за законом, і не пошкодував про це. Якщо раптом ви зіткнетеся з подібною ситуацією, то чиніть також.

Нагадаємо, раніше Наркоман зі стажем показав, на що перетворився за два роки,- " амфетамін мене повністю з'їв"

Як повідомляє портал Знай "Breaking bad" - під Києвом розгорнулася крута нарколабораторія в стилі Уолтера Уайта і Джессі Пінкмана

Знай писав, що У Києві накрили гігантську "лабораторію" психотропів-могли одурманити тисячі " нюхачів"