В одному з київських ТРЦ виник конфлікт між хлопцем без маски і охоронцями закладу. В результаті порушника забрала поліція, пишуть в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

«Відмінний приклад охорони, яка повинна зникнути з розвинених ТРЦ. Хлопець зайшов без маски в "ОушенПлазу", але замотаний шарфом. Охорона почала негайно "реагувати". Після всього цього дійства його ще й забрали в райвідділ поліції, склали протокол, а тепер вимагають відшкодування матеріальної шкоди», - написали в співтоваристві.

Думки городян з цього приводу розділилися кардинально.

"Люди, про що ми говоримо? Які штрафи, які виклики поліції? Якщо цьому пацаненку плювати на своє здоров'я, і він хоче хворіти, нехай так і буде! Охорона, звичайно, охреніла і щось переплутала явно, особливо мадам. Але і вчинку хлопчини це не виправдовує! Винні обидві сторони!!!", "Хлопець не правий, тому що без маски. Можна вийти на вулицю, придбати в аптеці. А охорона однозначно повинна понести юридичну відповідальність. Завдання охорони-вчасно викликати поліцію, а не розпускати руки. Рівень "загрози» не співвідноситься з їх реакцією", - вважають коментатори.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ну, таке, всього потроху... Чувачок сильно хорт, бабі цієї не місце в охороні. Руками нехай вдома у себе махає, або там, десь ввечері по підворіттях.", "Замотаний шарфом. Потужний аргумент. Можна ще долонькою прикритися-той же ефект», - обурюються кияни.

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай.ua писав, що Сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"