У Києві новонароджена дитина померла у віці 35 днів. Мати Ліда Косогова впевнена, що у всьому винні лікарі. Про це вона сама розповіла в соцмережі Facebook.

За словами жінки, вони з чоловіком вирішили завести дитину і за позитивними відгуками знайшли Елітний приватний пологовий будинок в столиці. Вагітність протікала не дуже добре - спостерігалася активність плода, що перевищувала норму. Крім того, почалися дивні виділення. Лікарі в клініці запевняли, що це - наслідки прийому ліків. На УЗД говорили, що з плодом все нормально.

Однак після пологів все змінилося - лікар повідомив, що сталося «вилиття меконіальних вод», а завідуюча одного з відділень пологового будинку додала, що у дитини був дистрес.

"Доктор сказала, що у нашого малятка був дистрес, їй була потрібна реанімація протягом 5 хвилин відразу після народження, тому що вона не дихала самостійно і були поодинокі удари серця і що є небезпека виникнення вогнищ загибелі кори головного мозку», - розповіла жінка. Медики запевнили, що зберегти функції мозок можна, якщо провести гіпотермію: протягом трьох днів поступово охолоджувати тіло до температури в 33 градуси, а потім стільки ж поступово нагрівати до нормальних 36,6.

Матері запропонували терміново підписати згоду на цю процедуру, проте дитині краще не ставало. Тоді дитину перевели в Охматдит.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Через місяць страждань дівчинка померла в "центрі паліативної допомоги" при тому самому елітному пологовому будинку. Муки дитини були нестерпні - з'явилися набряки, судоми, спазми, гнійні рани на ніжках.

"Я так плакала, просила, щоб вона вже полетіла на м'яку хмарку, щоб не мучилася...», - ділиться болем жінка. Тиждень батьки очікували смерті малятка.

За запевненнями лікарів, причиною загибелі дитини стало стиснення м'язів матки, яка ніби задушила малюка.

Мати ж впевнена, що причиною стало крайове відшарування плаценти, яке проморгали лікарі. Тепер вона вимагає покарати винних.

Нагадаємо, що вагітна жінка викинула з вікна 13 поверху немовля подруги, мати збожеволіла від горя

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом малюк втік від вічно п'яних батьків