Киянка стала "Міс Україна Всесвіт 2020".

Про це повідомили на офіційному сайті конкурсу.

Єлизавета Ястремська,"Віце-Міс Україна Всесвіт 2019" стала "Міс Україна Всесвіт 2020". Титул їй передали поза конкурсом, так як сам конкурс скасували через пандемію коронавірусу.

Дівчина прекрасно зарекомендувала себе протягом досить складного 2020 року. Вона змогла здобути перемогу на міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019, створила власний бренд вечірніх суконь і купальних костюмів Elza, займалася розвитком себе і духовно, і фізично, поєднуючи інтенсивні тренування в спортзалі з медитативними практиками і вивченням основ філософії і світобудови в Індії.

Фото: missukraineuniverse.com.ua
Фото: missukraineuniverse.com.ua

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Киянка Єлизавета Ястремська народилася в багатодітній родині — у неї два брати і сестра. Дівчина володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю"Управління персоналом і маркетинг". Закінчила школу телеведучих і захопилася візажем. Також встигла попрацювати моделлю і побувати на сторінках багатьох відомих журналів, була на обкладинках L'officiel, "Наталі", "Ліза".

Фото: missukraineuniverse.com.ua
Фото: missukraineuniverse.com.ua

Через пандемію коронавірусу у світі проведення фінал конкурсу "Міс Всесвіт" - 2020 перенесли на першу половину 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Осадча вивела місіс Україну на чисту воду: "хотіла купити корону"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Міс Україна опинилася серед купи модниць-конкуренток і провела за лаштунки красивого життя: змінилося все

Також «Знай.иа " писав, що Груди, яким позаздрять усі-Міс Україна поділилася "гарячим" спогадом