Стало відомо про те, що в Києві вже почали встановлювати головне новорічне дерево країни. Традиційно її відкриють вже через кілька тижнів.

Таким чином, повідомляється, що встановлять ялинку вже традиційно на Софійській площі, де це роблять останні п'ять років. До цього її ставили на Майдані Незалежності, але, після Революції Гідності влада переглянула це рішення.

Відкриття головної ялинки країни має відбутися в суботу, 19 грудня. Монтувати дерево почали днями, і ось, очевидці вже почали викладати перші фотографії з місця.

Яніна Асаєва також не залишилася осторонь, і опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook фотографію дерева.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«А йолка в капелюсі все росте і гарнішає. Виглядає дивно, але креативно. Цілком в дусі часу... " - написала вона.

На знімку можна помітити металевий каркас, вага якого 97 тонн. Роботи з озелененням обіцяють закінчити до кінця тижня. Далі почнуть прикрашати гірляндами та іграшками в стилі казкового лісу.

Головна ялинка України в цьому році буде штучною, а висота складе 31 метр.

Нагадавши, українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво: "Два роки не бачили маму".

Як повідомляв портал Знай, прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози та снігопади.

Також портал Знай писав, що перший сніг в Україні перетворив міста на зимову казку: дивовижні кадри.