У мережі розповіли, як приготувати бринзу, використавши при цьому мінімальну кількість інгредієнтів. Вам точно сподобається.

Таким чином, повідомляється, що сир, який виходить, за смаком схожий на бринзу, тільки в кілька разів смачніше.

Для того, щоб приготувати його, вам знадобиться:

- Молоко 2л (можна ФЕРМЕРСЬКЕ);

- Яйця 6 шт;

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

- Сметана 350мл, (жирність не менше 20%);

- Сіль 3 ч. л без гірки;

- Марля в два шари;

-Друшляк;

- Форма з дірочками.

Спочатку потрібно поставить молоко на плиту, потім додати сіль. Доводимо цю суміш до кипіння, і в цей час змішуємо сметану з яйцями.

Після того, як молоко закипіло, починаємо тонкою цівкою вливати його в суміш, поки не почнуть з'являтися крейда, а з часом і великі пластівці.

Як тільки сироватка відокремитися повністю, марлю в два шари акуратно вкладаєте в друшляк і виливаєте вже згорнулися у великі грудки пластівці. Чекаємо трохи поки рідина стече і перекладаємо в форму з дірочками в марлі.

Під форму потрібно поставити велику чашку, і прибрати все в холодне місце, а потім в холодильник.

Там воно повинно простояти добу. З двох літрів з'являється півкілограма бринзи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зігріваючі напої осені: готуємо глінтвейн, грог, гарячий шоколад і пунш

Як повідомляв портал Знай, сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також Знай писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів