Відомий український музичний продюсер Олена Мозгова поділилася неймовірним рецептом на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що цього разу продюсер приготувала печеню з м'ясом і білими сушеними грибами.

Його можна готувати і без м'ясних інгредієнтів, тоді блюдо вийде пісним, але, таким же смачним і ситним. Смак грибів є в цій страві домінантним.

Спочатку обсмажуєте м'ясо на сковороді. Якщо воно і так жирне, то рослинне масло додавати не варто. Після смаження, викладаємо його в горщик.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Далі, Олена відправляє на сковороду цибулю, моркву, корінь селери, після чого кладе в горщик до м'яса.

Наріжте картоплю, і туди ж її разом з грибами.

Продюсер каже, що гриби не замочує гриби, тільки тому що їх збирає мама, а у неї все чисто, як в аптеці.

В кінці додаєте сіль, перець і інші прянощі за смаком, після чого заливаєте водою, щоб повністю все нею покрилося.

Практично готову страву ставимо в духовку, розігріту на 180 градусів, приблизно на 1 годину.

Все, готово, можна приступати до трапези. Швидке, а головне неймовірне смачна страва, яке припаде до душі вашій родині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал Знай, яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також Знай писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів.