Головний рабин єврейської громади в Києві Моше Реувен Асман захворів коронавірусом COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє видання "Jewish news".

Стало відомо, що рабин єврейської громади в Києві здав позитивний тест на коронавірус. Священнослужитель звернувся до всіх людей, з якими спілкувався в останні і дні і попросив їх вжити відповідних заходів профілактики, адже вона також можуть бути заражені.

Варто відзначити, що єврейська громада під керівництвом рабина Моше Асмана брала активну участь у боротьбі з пандемією коронавірусу. Священнослужитель залучив спонсорів, за допомогою яких змогли зробити реконструкцію лабораторії в Умані, де робили тести на COVID-19. Мер Умані подякував євреям, які змогли зібрати для ремонту 2,5 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Громада також займалася поставками деззасобів і захисних костюмів для лікарень Києва та Закарпаття, а рабин Моше Асман брав участь в обговореннях по боротьбі з COVID-19 на рівні місцевої влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що тисячі хасидів закотили свято гірше, ніж щороку в Умані.

Як повідомляв портал Знай.иа, рабини з усього світу помолилися за здоров'я Володимира Зеленського.

Також Знай.иа писав, що лідер єврейської громади "Мірьям «та директор Єврейського фонду» Хесед-Шушана" Ілля хоч балотується в мери Чернівців.