Стало відомо про те, коли зникне коронавірус. Лікар зробив вірний прогноз стосовно пандемії.

Таким чином, повідомляється, що за словами Тараса Жировецького, коронавірус почне зменшувати оберти вже наступного тижня, коли друга хвиля дійде до піку.

Про це він розповів в інтерв'ю журналістам ТСН.

швидка допомога, скріншот з відео
швидка допомога, скріншот з відео
лікар розповів, коли коронавірус піде з України, названі терміни, фото: скріншот з відео

Лікар каже, що дивлячись у минуле, на іспанський грип, то можна очікувати трьох хвиль. Перша була маленькою. Зараз друга, яка, імовірно почне падати ближче до лютого наступного року. І ось, наступні півроку, до літа, вона буде поступово опускатися вниз. Випадків зараження буде все менше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу
Показати ще

У серпні настане третя хвиля, і тоді перехворіє вже 30 відсотків населення. Пробуде вона 6-8 місяців, і вже в 2022 році коронавірус піде від нас остаточно.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 821 947 випадків зараження. За добу зафіксували 8 641 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Степанов розповів про швидкість поширення коронавірусу в Україні.

Як повідомляв Знай, втрата нюху при covid-19, Як відрізнити нову хворобу від ГРВІ.

Також Знай писав, Степанов підписав документи на отримання вакцини від covid-19.