Стало відомо про те, що відома українська співачка Alyona Alyona під час чергових зйомок знайшла гриби в парку.

Таким чином, повідомляється, що на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram дівчина опублікувала пост, в якому розповіла цікаву історію зі зйомок свого крайнього кліпу на пісню «Дубадав».

Проходили вони в Сирецькому парку міста, де вона і виявила чудові гриби-опеньки. В результаті, вона набрала півтора кілограма додому.

"Коли ми з командою переходили з локації на локацію, я побачила гриби – це були опеньки. І на якийсь час робота стала. Мене всі відмовляли йти збирати їх, тому що я була в білому костюмі, але мене вже було не зупинити. Добре, що мої скіли грибника допомогли і назбирати півтора кілограма опеньків, і не забруднити свій наряд", - написала Олена під публікацією в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Залишилися від цих зйомок виключно позитивні емоції. Пройшли вони в дружній атмосфері. Напевно перший раз там брали участь професійні танцюристи, і це було драйвово.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, реперка Alyona Alyona відкрила ротик перед напівголим красенем.

Як повідомляв Знай, реперша Alyona Alyona після схуднення різко змінила імідж, крихітні топіки і сміливі сукні.

Також Знай писав, що реперка Alyona Alyona розбила сотні тарілок перед закоханим однооким Гудковим.