Відома українська телеведуча Алла Мазур опублікувала новий знімок в соціальній мережі Instagram. На фотографії вона знаходиться не одна, а з примою-балериною - Катериною Кухар.

Таким чином, повідомляється, що тоді Аллі Мазур вдалося ближче познайомитися з суддею шоу» Танці з зірками " на 1+1, Катериною Кухар. Ведуча пише, що балерина виявилася при ближчому знайомстві дуже теплим, ніжним, і зворушливим людиною. «До неї хочеться притиснутися " - додала Алла Мазур.

При цьому, до цього, вона здавалася зовсім іншою людиною, яку побоюються навіть колеги.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що популярна телеведуча 1+1 Алла Мазур тривалий час бореться з онкологічним захворюванням. Її підтримує вся країна, бажаючи їй якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Однак незважаючи на це, знаменитість не опускає руки і не скаржиться ні на що. Мазур продовжує роботу і бере активну участь в різних зйомках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зірки "жіночого кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою".

Як повідомляв портал Знай, Мосейчук і Мазур - одні з найвпливовіших жінок в Україні.

Також Знай писав, що телеведуча Наталія Мосейчук повідала про шалену радість завдяки карантину.