У Києві перехожі стали свідками жахливого видовища-мертвого чоловіка медики і поліція загорнули в мішок і залишили на лавочці чекати служби, яка забере тіло.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає Facebook-спільнота "Київ Оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що на вулиці Академіка Курчатова на житловому масиві лісовій у Києві помер чоловік. За годину до зйомки відео він був ще живий, проте прибулі медики лише констатували його смерть. Після того, як стало відомо про його смерть, на місце події прибув наряд поліції. Правоохоронці оформили всі необхідні документи, загорнули померлого в пакет і поїхали.

Кілька годин накрите тіло пролежало на лавочці біля під'їзду в очікуванні служби з перевезення мертвих. Мешканці будинку та перехожі були шоковані видовищем і такою безвідповідальністю правоохоронців. У відповідь на обурення жителів в поліції заявили, що у них немає часу стояти годинами і охороняти труп.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У співтоваристві припустили, що така ситуація сталася через те, що в службі з перевезення катастрофічний недобір персоналу-на Київ є лише дві машини (одна на правий берег, інша на лівий) і вони просто не встигають забрати всіх відразу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві автомобіль збив чоловіка, який на колінах переповзав дорогу.

Як повідомляв портал Знай.иа, киянин зняв гроші в банкоматі і загадково зник, рідні б'ють на сполох.

Також Знай.иа писав, що у "Борисполі" вилучили рекордну кількість незаконного бурштину.