У Києві автомобіль збив чоловіка, який навколішки переповзав дорогу. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, інцидент стався на Академіка Вільямса, неподалік від «ЧайханаБазар». За попередніми даними, чоловік в стані алкогольного сп’яніння намагався переповзти проїзджу частину. Оскільки було вже темно, водій не помітив його і збив.

Свідки кажуть, що на вигляд чоловік схожий на бездомного. Його госпіталізували до лікарні.

У коментарях до повідомлення кияни стверджують, що такий спосіб пересування був звичним для чоловіка навіть тоді, коли він був тверезим.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Він часто так повзав. Хто він, не знаю, але часто він не міг сам йти, на підпитку. Інколи був повністю адекватний, купував сигарети в «Сільпо». Сьогодні допомагала йому на лавку попасти з асфальту мокрого, бо вже увесь мокрий був і замерз. Сказав нібито, що звати його Олександр», - розповідає киянка.

«Він о 16-й годині повз у дворі Конева, 9. Я підійшов і запитав, що з ним і чи потрібна допомога. Чоловік був тверезий - консьєрж може підтвердити. Йти не міг, схоже на проблеми з хребтом. Він попросив їсти, я сказав йому зачекати на лавці перед під'їздом, виніс бутерброд і чай. Консьєрж теж чаєм пригостила. На жаль, я мусив їхати, і далі все дізнавався телефоном. Я викликав поліцію - і вони відмовилися його забирати. Я зателефонував до швидкої - ті теж сказали, що не будуть забирати, бо невідомо, чи поїде.

Консьєрж запитала у нього, чи поїде до лікарні - відмовився. Допив чай і поповз в бік Вільямса», - додає місцевий мешканець.

Нагадаємо, що на Буковині водій тролейбуса закурив у незакритій кабіні прямо під час маршруту, весь дим пішов у салон з людьми, але на зауваження чоловік не відреагував ніяк.

Також портал Знай.uа писав, що у Полтаві виправдали рестораторку, яка знесла 15-річного підлітка на зебрі: "був у комі, вмирав 2 місяці".