У Києві 34-річний ув’язнений примудрився скоїти декілька злочинів, перебуваючи в СІЗО під вартою. Про це повідомила Київська міська прокуратура.

Як зазначається, 34-річний ув’язнений шахрайським шляхом зумів заволодіти чималими коштами потерпілих.

За інформацією прокуратури, громадянин Молдови, навіть перебуваючи під вартою у Київському слідчому ізоляторі, примудрявся за допомогою мобільного телефона виходити в Інтернет і там знайомитися із жінками.

Довірливі жертви йшли на контакт, після чого зловмисник отримував їхні гроші та навіть майно.

Попередні підрахунки свідчать, що «шлюбний аферист» таким чином отримав кошти та ювелірні вироби п’ятьох постраждалих жінок на загальну суму в один мільйон 300 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше цього ж громадянина відправляли за грати за аналогічні злочини. Він вийшов з тюрми і продовжив дурити жінок, яким представлявся працівником Адміністрації Президента або ж акціонером іноземного банку. Жертвам він обіцяв одружитися, а їхнім родичам – взяти партнерами у спільний бізнес.

За свої злочини аферист перебував у міжнародному розшуку. Його впіймали у квітні 2018 року, проте він підкупив конвоїра і втік. Його знову впіймали і повернули до СІЗО.

На його рахунку – щонайменше сім доведених епізодів із ошуканими жінками.

«Його б на переговори з МВФ», «Пообіцяє одружитися на судді, і той його відпустить», «Як у них так виходить? Щоб жінки скинулися на 1,5 млн. Красава», «Та він просто шикарний хлопець! Цікаво, а якого віку панянок він розводить?», «У нього дуже мужнє друге підборіддя!», «Підручник не пише? Я б придбав», «Не знаєте, куди йому віднести теплі шкарпетки, сигарети і чай?», - сміються українці.

Нагадавши, ПриватБанк знову кошмарить українців блокуваннями і тривожними дзвінками, вже до дітей дісталися.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча програми" година суду " отримала два роки за шахрайство.

Також Знай. ua писав, що копи розкрили схему тюремних "IT-фахівців", які вкрали 1,4 млн грн з банку.