Стало відомо про неадеквата, який пошкодив майно метрополітену. Очевидці все зняли на камери смартфона, і опублікували в мережу.

Таким чином, повідомляється, що сталося все це на станції метро Вокзальна. Якийсь підліток, вирішив зняти собі крутий ролик для соціальних мереж, однак, при цьому пошкодив майно метрополітену.

Просто цікаво, що в цей момент в голові у цих неадекватів.

Ролик з'явився на сторінці «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Навряд чи їм загрожує якась відповідальність за це, хіба що поліція все ж займеться його пошуками.

За чий рахунок буде відновлюватися це-незрозуміло. У коментарях люди почали висловлювати свою думку стосовно цього, кажучи про те, що пора це карати на законодавчому рівні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.