Під Києвом, в Боярці, 30-річна жінка спробувала накласти на себе руки і кинулася під поїзд. Тільки дивом її вдалося врятувати, повідомляють у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався на залізничному Тарасівському переїзді. Жінка з невстановлених причин стрибнула під наближається склад.
Машиніст зміг вчасно відреагувати, і застосував екстрене гальмування. Жінка не загинула, але постраждала в результаті падіння.

Постраждалу терміново доставили в лікарню.

«З одного боку, шкода дівчину, але з іншого боку - це егоїзм. Що б відчував машиніст і люди...", "Напевно, важке матеріальне становище штовхнуло, а тепер ще й на лікування гроші потрібні...» ,- шкодують постраждалу українці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

"Вибачте звичайно, але що там побачив машиніст, яке, блін, гальмування? Якраз навпаки, якби він гальмував, то жінка потрапила б якраз під поїзд. Це просто вона не розрахувала, або в останню секунду одумалася і завдяки тому, що поїзд не почав скидати швидкість, вона і не встигла проскочити під поїзд», - вважають деякі.

"Ви думаєте, у неї життя після цього покращитися? Захотів чоловік накласти на себе руки-нехай! Все одно вона це повторить", - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше У Харкові дівчина кинулася під потяг і паралізувала метро, перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківські провідниці забили на "голих" пасажирів і розляглися на сидіннях: "Картішкі, доміно?"

Також «Знай.uа " писав, що Харків'яни забули про дистанцію і заполонили метро: "який локдаун?"