Під Києвом шукали дівчинку з Умані, яка повідомила матері, що втікає від невідомого переслідувача. Про це повідомили у поліції області.

До правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила, що її 12-річну донечку викрали невідомі. Її нібито везуть в мікроавтобусі до Києва, і транспорт тільки що минув Білу Церкву. Вона також повідомила номер телефона дівчинки і водія автобуса.

Як зазначається, розшукати дівчинку вдалося білоцерківським патрульним. Подзвонивши водієві, вони встановили місце його перебування і забрали дитину. Водій розповів патрульним, що дівчинка сіла в автобус в Умані та оплатила проїзд до столиці.

З дитиною все було добре. Вона повідомила поліцейським, що намагалася таким чином врятуватися від переслідувача, який нібито налякав її на вулиці, коли дитина вирушила на гуртки. Батьків вдома не було, тож дівчинка вирішила їхати в Київ до сестри.

Поліцейські заспокоїли налякану дитину та передали її схвильованій матері.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У поліції нагадали батькам про необхідність говорити з дітьми про правила безпеки – не спілкуватися з незнайомцями, а в разі небезпеки звертатися до правоохоронців чи інших дорослих перехожих.

«Викрали невідомі, а у мами їх номер...щось не так», «Так її було викрадено чи втекла?», «Мабуть, до сестри в гості захотіла. А історію з перехожим придумала», - припускають коментатори.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є