Стало відомо про дівчинку з Києва, у якої найдовша коса в Україні. Жодного разу не стриглася.

Таким чином, повідомляється, що Олена Корзенюк тепер володарка титулу найдовшої коси в Україні.

У свої 15 років вона жодного разу не була в перукарні. Будинки до її волосся може торкатися тільки гребінець.

Школярка з Києва побила рекорд, фото: Facebook
Школярка з Києва побила рекорд, фото: Facebook

Навіть після того, як був зафіксований рекорд, не збирається цього робити. Каже, що планує відростити волосся завдовжки в два з половиною метри. До мети їй не вистачає всього 15 сантиметрів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Станом на сьогоднішній день, довжина волосся Олени становить 2 метри 35 сантиметрів, що є рекордом України.

У Національному реєстрі рекордів України планують заявити про рекордсменку до Книги рекордів Гіннеса.

Справа в тому, що Олена побила світовий рекорд на цілих 65 сантиметрів.

Раніше портал Знай писав про те, що матері загиблого в катастрофі під Харковом курсанта вручили медаль сина-ридає вся Україна. Матері сержанта військової служби за контрактом Миколи Микитченка, який загинув під час авіакатастрофи під Чугуєвом 25 вересня, вручили медаль "За військову службу Україні".

Також портал Знай писав, що юні гімнастки із Запоріжжя побили рекорд України-таких трюків не бачили в жодному цирку. Гімнастки з міста Запоріжжя потрапили до Книги рекордів України, юні вихованці народного художнього колективу циркової студії "Едельвейс" продемонстрували програму "флеш-циркуш".

Також портал Знай писав, що львівські гімнастки взяли медалі на чемпіонаті України-гідна заміна Подкопаєвої. Львів'янки стали призерами чемпіонату України з художньої гімнастики.