Киян здивував густий туман, що опустився на столицю вранці в п'ятницю, 4 грудня. Своїми враженнями люди діляться в соцмережах.

Для початку грудня туманна погода не властива - швидше, таке явище частіше спостерігається в середині-кінці осені. Однак сьогодні підвищена вологість повітря і несподіване потепління перетворили столицю України в декорації до похмурого фільму в стилі нуар або хоррор.

Багато жителів Києва поспішили відобразити містичну красу столичних вулиць, занурених в непроникно густий туман. Свої знімки вони публікують в соціальних мережах.

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Фото: соцмережі
Фото: соцмережі

Синоптики попереджають, що туман сьогодні настільки щільний, що знизив видимість буквально до декількох десятків метрів. Тому тим, хто за кермом, варто бути особливо уважними на дорозі.

Раніше повідомляли, Карпати захопила зима - сніг і -13, українці тремтять серед гір.

Як повідомляв Знай, шалена стихія заморозити українців, Закарпаттю-приготуватися: "Туман і вітер".

Знай писав, погода на Новий Рік-стихія готує українцям сюрприз під шампанське та оленя.