Стало відомо про те, що в Києві планують обмежити підхід до головної ялинки країни на свята. Українцям це не сподобається.

Таким чином, повідомляється, що під час свят поліція може частково обмежити підхід до головної ялинки Києва, яку встановлять на Софійській площі.

Андрій Крищенко, скріншот із відео
Андрій Крищенко, скріншот із відео

Все залежатиме від рішення влади, якщо вони введуть додаткові обмеження на масові заходи. Згідно із законом, співробітники правоохоронних органів мають право на обмеження доступу до таких місць.

Андрій Крищенко, фото: МВС України
Андрій Крищенко, фото: МВС України

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Про це завив голова поліції міста Київ, Андрій Крищенко.

Якщо люди не будуть виконувати вимоги поліцейських, то за це передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

Андрій Крищенко говорить про те, що люди зараз стали розуміти весь масштаб проблеми, який пов'язаний з коронавірусом. Тому, вони зрозуміють, що співробітники правоохоронних органів намагаються в першу чергу зберегти здоров'я українців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці ризикують застрягти на заробітках на Різдво: "Два роки не бачили маму".

Як повідомляв портал Знай, прогноз на зиму 2020-2021 в Україні: синоптик попередив про -24 морози та снігопади.

Також портал Знай писав, що перший сніг в Україні перетворив міста на зимову казку: дивовижні кадри.